Orkanens Rottweiler Kennel - Hundinformation

Information kring våra avelshundar

Orkanens Uzeb United

Orkanens Uzeb United
HD-A ED-UA

Zeb är en hund med mycket motor, stor kamplust, mycket stor föremåls intresse. Han jobbar idag som aktiv polis hund i göteborg, en av två rottweiler i Sverige idag som är polis hund. Han har stälts ut för Yvonne Brink, kom 2:a i bruks klass med CK. och 3:a bästa hane.

Hans pappa Sultan von Kaisersteinbruch kommer från den världs berömda Österikiska militär kenneln Kaisersteinbruch med mer än 40 års erfarenhet av uppfödning av tjänste hundar. Sultan jobbade som militär hund i 3år för Österikiska militären. Sultan har i Sverige lämnat mycket bra led statistik.

Zeb har av Avelsföreningen Rottweiler tilldelats "UTMÄRKELSEN ÅRETS BRAGD ROTTWEILER 2010" med motiveringen " I kvivskarp konkurrens har valet fallit på Zeb, som i sitt dagliga arbete utgör en ypperlig representant för rottweilern som kompetent brukshund. Zeb är en av landets 2 polishundar av rasen och en förhoppning är att utmärkelsen ska mana fler hundförare att satsa på rottweilern.
Det faktum att det 2010 är exakt 100 år sen rasen godkändes som polishund i hemlandet gör att det känns extra trevligt att utdela titlen just till Zeb." Stort Grattis Tobbe!!

Född: 2006-04-16
Ras: Rottweiler
Sultan v. kaisersteinbruch
Korad Orkanens Divine-Diva
Bandit v Himmelteich
Eva Von Kaisersteinbruch
Bryann v Bamberger-Tal
Orkanens Pärla-Perinde
IPOIII SCHHIII
Droll Vom Hause Karmasin
Pam Vom Ossenkopp
ATCH SCHHIII
Filou Von Der Bleichstrasse
Yola Von Der K A Ranch
schhIII VDHCH
Andro vd Lauterbrucke
SCHHIII IPOI
Larissa v Bamberger-Tal
Tjh such finuch korad usach intuch Baerskvett's Hans Gudmund
Tjh Korad Such Skallbjörnens Orkina-Orkan